Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξέσπασε η μητέρα του αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός στην Κυψέλη: «Το φάγανε το παιδί μου... δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»

Η μητέρα του αρχιμανδρίτη που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, ξέσπασε για το τραγικό γεγονός και ανέφερε πως είναι βέβαι...





Η μητέρα του αρχιμανδρίτη που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, ξέσπασε για το τραγικό γεγονός και ανέφερε πως είναι βέβαιη ότι κάποιος σκότωσε το παιδί της και ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία.



«Το φάγανε το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε πως «του έχουν κάνει τέχνασμα του παιδιού μου, το παιδί μου δεν θα το έκανε ποτέ αυτό».

Παράλληλα, είπε ότι «τον αναζητούσα μία – μιάμιση μέρα που αυτός κάθε μισή ώρα… μαμά το ένα… μαμά το άλλο. Πήρα στην εκκλησία, αλλά την πρώτη μέρα λέω “μπορεί να έχει πάει σε ένα μνημόσυνο, το ένα, το άλλο”. Δεν το σηκώνει το τηλέφωνο, δεν έπιανε το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες, δεν τον έβρισκαν. Την άλλη μέρα κάναμε ένα τραπέζι γιατί γιόρταζε το παιδί μου το άλλο, το “έτρωγαν” τα φίδια, το παιδί αυτό».

Επίσης, σχετικά με το ποιος τον εντόπισε νεκρό, δήλωσε πως «τον εντόπισε μια γυναίκα που του καθάριζε. Πήραμε τον γιο της, γιατί τον βοηθούσε, τον είχε σαν δεξί του χέρι».

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση που ερευνά διεξοδικά η ΕΛ.ΑΣ., αφού ο αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος με μώλωπες στο σώμα, ενώ στο στόμα του είχε αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.