Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μελίσσια: Μαθητές βανδάλισαν Γυμνάσιο και άναψαν καπνογόνα σε τάξη- Τρεις συλλήψεις

Μαθητές κατηγορούνται για βανδαλισμούς και φθορές σε Σχολικό Συγκρότημα των Μελισσίων, ενώ άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά μέσα στο κτίριο με ...





Μαθητές κατηγορούνται για βανδαλισμούς και φθορές σε Σχολικό Συγκρότημα των Μελισσίων, ενώ άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά μέσα στο κτίριο με αποτέλεσμα οι μαθητές να τρέχουν πανικόβλητοι για να αναπνεύσουν



Έσπασαν πόρτες, παράθυρα, θρανία και καρέκλες σε αίθουσες, ενώ άναψαν και καπνογόνα προκαλώντας καταστροφές στις Σχολικές Εγκαταστάσεις. Περίπου δέκα μαθητές, στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά μέσα στο κτίριο με αποτέλεσμα οι μαθητές να τρέχουν πανικόβλητοι για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα.

Καθηγητές του Γυμνασίου, ενημέρωσαν (24/10) την Αστυνομία και συνελήφθησαν τρεις μαθητές, ένας 13χρονος και δύο 14χρονοι, με την κατηγορία του βανδαλισμού.

Οι τρεις έφηβοι μαθητές, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα ανηλίκων. Ενώ οι γονείς των μαθητών είναι συμπαραστάτες του, καθώς υποστηρίζουν οτι οι καθηγητές είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.