Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι ιμπεριαλιστές δεν χωνεύουν την Τουρκία»... Έτσι εξηγεί στους τούρκους την διεθνή απομόνωση ο Ερντογάν!

Αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ο Τούρκος Πρόεδρος προέβη σε μια σειρά υποσχέσεων για ένα καλύτερο μέλλον κάνοντας λόγο για «ιμπεριαλιστέ...




Αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ο Τούρκος Πρόεδρος προέβη σε μια σειρά υποσχέσεων για ένα καλύτερο μέλλον κάνοντας λόγο για «ιμπεριαλιστές που δεν χωνεύουν την πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία της Τουρκίας»

Να εξηγήσει στους Τούρκους πολίτες την διεθνή απομόνωση της χώρα του, επιχείρησε με νέες προκλητικές τοποθετήσεις όπου και επέμενε στην ανθελληνική ρητορική, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ο Τούρκος Πρόεδρος προέβη σε μια σειρά υποσχέσεων για ένα καλύτερο μέλλον κάνοντας λόγο για «ιμπεριαλιστές που δεν χωνεύουν την πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία της Τουρκίας».

Σολτς_ Ανακοίνωσε παράταση της λειτουργίας των 3 πυρηνικών σταθμών

Παράλληλα δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει μετατρέψει φανερά και κρυφά εμπάργκο σε ευκαιρία, ενισχύοντας τη δύναμη της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρητορική Ερντογάν φαίνεται να βρίσκει κάποιο αντίκρισμα διότι για πρώτη φορά δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Τούρκο Πρόεδρο να προηγείται έστω και με μια μονάδα από τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε περίπτωση που είναι αντίπαλος του στην εκλογική μάχη.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν καταγράφει ποσοστό 44.9 % έναντι του 43.9% του Κιλιτσντάρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.