Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρίπολη Λιβύης: Υπουργός κατηγορούμενος για τρομοκρατία συμμετέχει στη διάσκεψη κατά της ισλαμοφοβίας στην Τουρκία

Ο υπουργός Επικοινωνίας και Πολιτικών Υποθέσεων της απερχόμενης κυβέρνησης του Ντμπέιμπα , Ουαλίντ αλ Λάφι, ο οποίος κατηγορείται ότι υποσ...





Ο υπουργός Επικοινωνίας και Πολιτικών Υποθέσεων της απερχόμενης κυβέρνησης του Ντμπέιμπα , Ουαλίντ αλ Λάφι, ο οποίος κατηγορείται ότι υποστηρίζει εξτρεμιστικές ομάδες στη Λιβύη μέσω των μέσων ενημέρωσης, ηγήθηκε αντιπροσωπείας που συμμετείχε σε διάσκεψη κατά της ισλαμοφοβίας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας στις 22 Οκτωβρίου.



«Η Λιβύη συμμετέχει στη 12η Διάσκεψη Υπουργών Πληροφοριών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, υπό το σύνθημα «Καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ισλαμοφοβίας στην εποχή μετά την αλήθεια», σύμφωνα με την απερχόμενη κυβέρνηση του Αμντούλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπα.

«Η Λιβύη εκπροσωπείται στη διάσκεψη από τον Υπουργό Επικοινωνίας και Πολιτικών Υποθέσεων, Ουαλίντ Αλ-Λάφι», ανέφερε η κυβέρνηση σε δήλωση.

Ο Αλ-Λάφι συναντήθηκε, στο περιθώριο της διάσκεψης, με αρκετούς υπουργούς πληροφοριών κρατών μελών, για να συζητήσουν τη συνεργασία στους τομείς των μέσων ενημέρωσης και της κυβερνητικής επικοινωνίας, της κοινής παραγωγής δράματος και της συνεργασίας σε επίπεδο εθνικών καναλιών και πρακτορείων ειδήσεων, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Ο Αλ-Λάφι ήταν υπεύθυνος ενός τηλεοπτικού καναλιού που υποστήριζε εξτρεμιστικές ομάδες και πολιτοφυλακές εναντίον του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Libya Update
--
The Hellenic Information Team





© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.