Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα: 61χρονος λούστηκε με βενζίνη και επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί... Τον είδε γείτονας και έτρεξε να σβήσει τη φωτιά

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 61χρονος σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας. Ο 61χρονος περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να...





Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 61χρονος σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας. Ο 61χρονος περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί. Γείτονας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αντιλήφθηκε τι συνέβη και έτρεξε να σβήσει τη φωτιά, ωστόσο ο 61χρονος είχε ήδη υποστεί εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του.

Ο 61χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε, ενώ το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και την ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος συναισθηματικά εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

------------------------------------------


Για το θλιβερό συμβάν ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 61χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.