Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Ψάχνουν και για συνεργούς της 38χρονης

Η υπόθεση με την επίθεση με καυστικό υγρό σε 36χρονο άντρα έχει αναστατώσει την κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο. Άφαντη παραμένει ακόμα...





Η υπόθεση με την επίθεση με καυστικό υγρό σε 36χρονο άντρα έχει αναστατώσει την κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Άφαντη παραμένει ακόμα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, καθώς αν και αρχικά έλεγε ότι θα παραδοθεί τις επόμενες ώρες από την επίθεση στις αρχές, λίγο αργότερα το πήρε πίσω, ισχυριζόμενη πως απειλείται η ζωή της.

«Θα βάλουν άτομο να με σκοτώσει»


Εμφανίζεται πεπεισμένη ότι θα καταλήξει στη φυλακή και εκεί όπως πιστεύει, η οικογένεια του άλλοτε συζύγου της, θα βάλει ανθρώπους να την σκοτώσουν.

«Θέλουν να με βάλουν φυλακή και να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει», είπε μιλώντας στο newsit.gr και έτσι συνεχίζει να κρύβεται, με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί να δηλώνει άγνοια για το μέρος που βρίσκεται η πελάτισσά του.

Η 38χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα, χθες στη 1 το μεσημέρι, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής της.

Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, που κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, υποστηρίζει πως η 38χρονη έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του 36χρονου.

Ο πατέρας της 38χρονης απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί ενώ μιλώντας στην εκπομπή Live News έκανε λόγο για συνεργό λέγοντας: «Θέλω να της πω να παραδοθεί, γιατί τα κάνει χειρότερα. Δεν κερδίζει κάτι. Την παρέλαβε αυτοκίνητο μετά την επίθεση».

Ψάχνουν και για συνεργούς

Η ίδια μάλιστα το αποκάλυψε αυτό στο newsit.gr, δηλαδή ότι φεύγοντας από το ξενοδοχείο την περίμενε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.

Και οι αρχές θεωρούν πως η 38χρονη έχει συνεργούς που την κρύβουν ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια και έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί μέσω του κινητού της τηλεφώνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.