Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια-Κολωνός: Ο γιος της 37χρονης «αθωώνει» τη μητέρα του – «Μεγάλωσε σε μοναστήρι…»

«Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. »Η μάνα μου α...





«Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

»Η μάνα μου αποκλείεται να έχει κάνει τέτοιο πράγμα» είπε ο αδελφός της 12χρονης από τα Σεπόλια ενώπιον της Ανακρίτριας.

Στο πλευρό της μητέρας του, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, στέκεται ο γιος της προφυλακισμένης 37χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της, στα Σεπόλια.

Πριν από λίγες ημέρες έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είχαν βρεθεί μέλη της οικογένειας της 37χρονης, προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Τραγική φιγούρα ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος είχε ξεσπάσει σε λυγμούς όταν είδε τη μητέρα του να οδηγείται στην ανακρίτρια.

Μάλιστα, έσπευσε να της μιλήσει από το παράθυρο του οχήματος της Ασφάλειας και στη συνέχεια κατέρρευσε στο έδαφος, φωνάζοντας: «Μαμά όχι, όχι, σε παρακαλώ».
Τι κατέθεσε ο γιος της 37χρονης

Ο γιος της προφυλακισμένης μητέρας και αδελφός της 12χρονης βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να καταθέσει.

«Ήμουν στο σπίτι με την μητέρα μου όταν η θεία μου ενημέρωσε την μητέρα μου για τα μηνύματα στο κινητό της… από τον Μίχο και ήθελε να πάει να σκοτώσει τον Μίχο.

»Ήταν πολύ ταραγμένη. Η μητέρα μου όταν τα έμαθε κόντεψε να λιποθυμήσει» κατέθεσε ο μεγάλος γιος της 37χρονης, ο οποίος είναι σήμερα φοιτητής.

Παράλληλα δήλωσε στην κατάθεσή του ότι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της 12χρονης, καθώς «δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της από τον Απρίλιο του 2022 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022.

»Πηγαίναμε συχνά με την… στα πάρκο της γειτονιάς που υπήρχαν και άλλα παιδιά, γύρω στις έξι το απόγευμα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

»Η… μία φορά την εβδομάδα εργαζόταν στο μαγαζί του κ. Μίχου.

»Καθόταν τουλάχιστον μία ώρα στο μαγαζί του κι εργαζόταν και έπαιρνε δέκα ευρώ».
Τα αδέλφια μου κλαίνε και την αναζητούν

Ο γιος της 37χρονης, κατέθεσε, σύμφωνα με το Reader, ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα αδέλφια του, αναζητούν την μητέρα τους, για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει.

«Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

»Η μάνα μου δεν φταίει σε τίποτα.

»Η μάνα μου αποκλείεται να έχει κάνει τέτοιο πράγμα» είπε ο νεαρός ενώπιον της Ανακρίτριας.

»Μεγάλωσε σε μοναστήρι

»Παράλληλα αποκάλυψε πως «η μάνα μου έχει μεγαλώσει σε μοναστήρι με τις θείες της, αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

»Η μάνα μας, μάς έχει μάθει πολλά πράγματα, μας συμβουλεύει σε δύσκολες καταστάσεις και πάντα είναι δίπλα μας ακόμη και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» καταλήγει στην κατάθεσή του ο 18χρονος φοιτητής κι αδερφός της 12χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.