Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τρύπα να έχει...» : Το χυδαίο σχόλιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή για 14χρονο κοριτσάκι σε πανηγύρι!

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο, που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Τα ...





Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο, που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Τα στοιχεία του 28χρονου φερόμενου ως δράστη έχουν δημοσιοποιηθεί αλλά παραμένει ελεύθερος, ενώ αυτός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού σε γνώση της μητέρας του η οποία ήταν νταντά του.

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο έχει γίνει γνωστή από τον φετινό Φεβρουάριο, όταν την αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας. Για το γεγονός ότι ο 28χρονος παραμένει ελεύθερος ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος είπε ότι το θέμα αυτό έχει απασχολήσει και την κυβέρνηση και διερευνάται.

Το agriniopress.gr αναδημοσίευσε μια ανάρτηση ενός ανθρώπου που στο παρελθόν έκανε παρέα με τον Δημήτρη Κραβαρίτη και δείχνει την χυδαιότητα του απέναντι σε ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με όσα έγραψε στα social media ο άνθρωπος που γνώριζε τον 28χρονο, κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού στην Κρήτη, και ενώ από μπροστά τους πέρασε ένα 14χρονο κοριτσάκι, απευθυνόμενος στον γνωστό του, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την αρρωστημένη επιθυμία του για σεξουαλικές επαφές με το παιδί.
Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θα το ανεβάσω ξανά… Καθώς κάποιοι έκαναν αναφορά και κατέβηκε…

Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου

Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Πέρασε από δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Του λέω είναι μικρή.

Η απάντηση του: ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ….

Που να φανταστώ…

Σου εύχομαι ολόψυχα ότι χειρότερο, και λυπάμαι και ντρέπομαι που έστω και για λίγο έτυχε να κάτσω σε κοινή παρέα μαζί σου… και δυστυχώς είναι πολλά κτήνη σαν κι εσένα εκεί έξω…».




Έρευνα στο σπίτι του δύο μήνες μετά την μήνυση

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η υπόθεση πέρασε από τα χέρια αρκετών Εισαγγελέων και υπήρχαν καθυστερήσεις στην εξεύρεση πραγματογνωμόνων, ακόμη και στο γεγονός ότι έπρεπε εξαρχής να απασχολήσει την στρατιωτική δικαιοσύνη, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε. Μια πραγματογνωμοσύνη μάλιστα, φέρεται να ακυρώθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης του 28χρονου.

Χαρακτηριστικό ακόμη είναι, σύμφωνα πάντα με το agriniopress.gr, πως αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έρευνα στο σπίτι του 28χρονου έγινε δυο μήνες μετά την υποβολή μήνυσης, με τον 28χρονο να διαθέτει δηλαδή όλο το χρόνο, ώστε να «εξαφανίσει» τυχόν επιβαρυντικά στοιχεία.

Με πληροφορίες από agriniopress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.