Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στην Ημαθία: Το οργισμένο ξέσπασμα από τη γιαγιά της 15χρονης που σκοτώθηκε – «Πιάστε το τέρας»

Καζάνι που βράζει η Ημαθία μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο κορίτσι. Άφαντος ο οδηγός που μετά τη φονική παράσυρση εξαφαν...





Καζάνι που βράζει η Ημαθία μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε ένα 15χρονο κορίτσι. Άφαντος ο οδηγός που μετά τη φονική παράσυρση εξαφανίστηκε από το σημείο πεζός…

Οι μέρες περνούν και ο 28χρονος που αναζητείται για το τροχαίο στην Ημαθία συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Στενοί συγγενείς της 15χρονης που σκοτώθηκε μπροστά στη μητέρα και την αδερφή της, ζητούν από την αστυνομία να κάνει τα πάντα ώστε να συλληφθεί. Η γιαγιά του παιδιού ξεσπάει στο newsit.gr και τον χαρακτηρίζει τέρας. Με τις Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς ο φόβος για μια νέα βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι διάχυτος. Χθες μάλιστα άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

«Έχουμε καεί οικογενειακώς. Έφυγε το κορίτσι μας και δεν έχουμε κουράγιο για τίποτα. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μακάρι να τιμωρηθεί το τέρας. Βοηθήστε όλοι να βρεθεί. Τίποτε άλλο. Μου σκότωσε το κορίτσι και δεν ξέρουμε που είναι» τόνισε στο newsit.gr, η γιαγιά της 15χρονης που σκοτώθηκε μπροστά στη μητέρα και την αδερφή της.

Ο 28χρονος οδηγός του οχήματος που εγκατέλειψε τα θύματά του αιμόφυρτα στο έδαφος, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη και αναζητείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε με 180 χιλιόμετρα και είχε καταναλώσει αλκοόλ. «Πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το χωριό, από τον κεντρικό τον δρόμο. Μάλλον δε θα τις είδε και τις πήρε σβάρνα», λένε αυτόπτες μάρτυρες στο newsit.gr.

Κοντινοί του άνθρωποι τον παρακαλούν να παραδοθεί στις Αρχές, κάτι που όπως φαίνεται ο 28χρονος δεν έχει πρόθεση να κάνει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς γνωρίζουν και πού κρύβεται. Οι τσακισμένες λαμαρίνες και τα σπασμένα τζάμια μαρτυρούν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Η άτυχη 15χρονη, που πέθανε ακαριαία, εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά από τη σύγκρουση. Η μητέρα της φώναζε το όνομά της και τότε οι κάτοικοι έσπευσαν να την εντοπίσουν. Βρέθηκε νεκρή 45 λεπτά μετά από έναν ξάδελφό της.

Σωτήρια στάθηκε η παρέμβαση του αγοριού της οικογένειας που βλέποντας το όχημα να κατευθύνεται κατά πάνω τους, πρόλαβε να σπρώξει τη μικρή του αδερφή και τη μητέρα του, που τελικά τραυματίστηκαν.

Η μικρότερη αδερφή της 15χρονης νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της και μάλιστα, παρά τα τραύματα που φέρει στα κάτω άκρα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Η 37χρονη μητέρα των κοριτσιών βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.