Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι λένε ότι έπιασαν στην Κωνσταντινούπολη 14 τρομοκράτες που είχαν εκπαιδευτεί από την Ελλάδα στο Λαύριο!

Η αναφορά γίνεται από την Yeni Safak φερέφωνο του Ερντογάν... η οποία ισχυρίζεται πως Ομάδες Αντιτρομοκρατικής και Πληροφοριών της τουρκικής...




Η αναφορά γίνεται από την Yeni Safak φερέφωνο του Ερντογάν... η οποία ισχυρίζεται πως Ομάδες Αντιτρομοκρατικής και Πληροφοριών της τουρκικής αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησαν εργασίες για την αποκρυπτογράφηση των δραστηριοτήτων της ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης υπό τον συντονισμό της Γενικής Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης. 

Εντοπίστηκαν οι διευθύνσεις των υπόπτων, που εκπαιδεύτηκαν στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα, (όπως ακριβώς αναφέρει) και των υπόπτων που δραστηριοποιούνταν στο λεγόμενο Επαναστατικό Κίνημα Νέων, που μετέφεραν προσωπικό σε αγροτική περιοχή και παρείχαν οργανωτική επικοινωνία παρέχοντας ασφαλή σπίτια στα μέλη της οργάνωσης. 

Οι ομάδες, που προσδιόρισαν τις ταυτότητες των υπόπτων που πραγματοποίησαν την πράξη του εμπρησμού σε αγορά στο Eyüpsultan, πραγματοποίησαν ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε 20 διευθύνσεις σε 10 συνοικίες και 2 διευθύνσεις εκτός πόλης. Ενώ 14 ύποπτοι συνελήφθησαν στις επιχειρήσεις, πολλά ψηφιακά στοιχεία και κομμάτια υφάσματος που συμβολίζουν την οργάνωση (εννοεί τα  PKK/KCK-PYD/YPG) κατασχέθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν στις διευθύνσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.