Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Για μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης... Γιατί δεν πέφτουμε από τα σύννεφα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την α...





Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια για την μητέρα της 12χρονης. Η βασική κατηγορία που της αποδίδεται είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.

Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη πριν από λίγο και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας που μετέβη στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό, παρέλαβε και τρία παιδιά της 38χρονης τα οποία έχει μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το enikos.gr είχε αποκαλύψει ότι εντοπίστηκαν κάποια εμβάσματα στον λογαριασμό της. Πρόκειται για ποσά ύψους 50-80 ευρώ, τα οποία είχαν κατατεθεί πριν από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του 53χρονου Ηλία Μίχου. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού εργαζόταν ανά διαστήματα στο μαγαζί που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές Αρχές ερευνούσαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης να γνώριζαν κάτι για τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί, αλλά και τυχόν εμπλοκή ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδοφιλίας στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των προσώπων που είχαν κακοποιήσει την 12χρονη ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να συναντηθούν μαζί της. Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει κάποια προφίλ που επικοινωνούσαν με εκείνα τα ψεύτικα που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος με φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί αναμένεται στη συνέχεια να δείξουν τις φωτογραφίες αυτών των προσώπων στην ανήλικη, μήπως τυχόν και αναγνωρίσει κάποιο απ’ αυτά τα άτομα και επιβεβαιώσει ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά. Μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αυτή η διαδικασία δεν είχε ξεκινήσει, όπως ξεκαθάριζαν αρμόδιες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.