Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο Σοκ! Βιασμός 11χρονης μαθήτριας από Ιρακινό «πρόσφυγα» στην Κατερίνη.. Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας

«Η κόρη μου είπε αμέσως ότι ‘με πείραξε αυτός ο άνθρωπος'» - Το παιδί νοσηλεύτηκε για δέκα μέρες σε παιδοψυχιατρική κλινική Η κατρακύλα ...





«Η κόρη μου είπε αμέσως ότι ‘με πείραξε αυτός ο άνθρωπος'» - Το παιδί νοσηλεύτηκε για δέκα μέρες σε παιδοψυχιατρική κλινική

Η κατρακύλα της κοινωνίας μας δεν έχει σταματημό, καθώς παρατηρείται, μεταξύ άλλων, ότι εκτός από τις δολοφονίες γυναικών που έχουν αυξηθεί κατά κόρον, τραγικά μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν και οι υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Αυτή τη φορά η συγκλονιστική καταγγελία έγινε στην Κατερίνη, όπου ένας 30χρονος Ιρακινός βίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι. Το παιδί είπε αμέσως στους αστυνομικούς τι συνέβη, αλλά το σοκ του ήταν τόσο μεγάλο, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δέκα ημέρες στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης στην αστυνομία, το περιστατικό συνέβη περί τα μέσα Αυγούστου, όταν η κόρη της ήταν με μια φίλη της στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και έπαιζαν.

Ο Ιρακινός πλησίασε και άρχισε να μιλά στα παιδιά και με κάποιο τρόπο ξεγέλασε την 11χρονη να τον ακολουθήσει για λίγο. Την οδήγησε λίγο πιο πέρα σε μια σχετικά απομονωμένη περιοχή, στο σπίτι του, όπου πρόλαβε να ασελγήσει στο παιδικό κορμάκι της και να τη βιάσει, παρότι η κινητοποίηση ήταν άμεση, καθώς η φίλη της 11χρονης ενημέρωσε τη μαμά της για το τι είχε συμβεί.

Η αστυνομία εντόπισε τον 30χρονο και το κοριτσάκι και τον συνέλαβε (σ.σ. είναι προφυλακισμένος), με τη μικρή να λέει στον ειδικό παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς ότι ο άνδρας την «πείραξε». Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε ότι η 11χρονη είχε βιαστεί…

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές:

«Μέσα Αυγούστου βγήκε η κόρη μου με μία φίλη μου και το κοριτσάκι της σε πολύ κεντρικό σημείο της Κατερίνης. Με κάποιον τρόπο ένας Ιρακινός, απ’ ότι διαπιστώθηκε μετά, το πλησίασε το παιδί, το ξεγέλασε στην ουσία και απομακρύνθηκαν από την πλατεία. Αμέσως το άλλο κοριτσάκι ενημέρωσε τη μαμά, η μαμά πήρε τηλέφωνο εμένα κατευθείαν και αμέσως έτρεξα εκεί. Για καλή μου τύχη ήταν η αστυνομία, αμέσως τρέξανε οι άνθρωποι και όντως τους βρήκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς η κόρη μου είπε αμέσως στους αστυνομικούς ότι “με πείραξε αυτός ο άνθρωπος”.

Έγινε ότι έπρεπε να γίνει και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι όντως είχε κάνει την πράξη. Αφού την ξεγέλασε και της είπε “θα σε γυρίσω σε ένα λεπτό”, εκ των υστέρων εγώ έμαθα ότι την πήγε στο σπίτι του που έμενε και από εκεί, ενώ του έλεγε ότι “πρέπει να γυρίσω”, της έλεγε “καλά, καλά” και την πήγαινε σε αντίθετη πλευρά της Κατερίνης, από εκεί που ήταν η φίλη της και η μητέρα της».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.