Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για γέλια και για κλάματα: Διώκονται Τούρκοι χρήστες social media για βίντεο που τους δείχνουν να κρύβουν τα λεφτά τους απ’ τον Ερντογάν! [video]

Η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε έρευνα σε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ανέβασαν βίντεο στα οποία κρύβουν τ...





Η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε έρευνα σε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ανέβασαν βίντεο στα οποία κρύβουν τα χρήματά τους από τον Τούρκο πρόεδρο, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Cumhuriyet.

Χρήστες του Twitter και του TikTok στην Τουρκία έχουν δημοσιεύσει εκατοντάδες τέτοια βίντεο τις τελευταίες ημέρες, δείχνοντας τους εαυτούς τους να προσπαθούν να κρύψουν τα μετρητά τους καθώς εμφανίζεται η εικόνα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που τους καλεί να αποσύρουν «τον χρυσό και το ξένο συνάλλαγμα» από το « κάτω από τα μαξιλάρια τους»….

Τα λόγια του Ερντογάν είναι απόσπασμα από μια ομιλία στην οποία προέτρεψε τους πολίτες να καταθέσουν τις αποταμιεύσεις τους σε τράπεζες σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την προβληματική τουρκική λίρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.