Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο στόχαστρο και η Κύπρος... Fake news για «νεκρά παιδιά» σε βάρκες μα λαθρομετενάστες!

Τα πάντα γίνονται δυνατά στον βωμό της εμπορίας ανθρώπινης ελπίδας, την οποία προωθούν αδίστακτοι διακινητές, με την, αθέλητη ή και ηθελημέ...





Τα πάντα γίνονται δυνατά στον βωμό της εμπορίας ανθρώπινης ελπίδας, την οποία προωθούν αδίστακτοι διακινητές, με την, αθέλητη ή και ηθελημένη, αρωγή επίσημων θεσμικών φορέων.

Ακόμη και με τη διασπορά παραπληροφόρησης και ψευδών παραστάσεων, όπως η ύπαρξη νεκρών παιδιών σε βάρκες που μεταφέρουν λαθρομετανάστες, ως εργαλείο ενεργοποίησης των Αρχών για τον εντοπισμό, τη διάσωση και την παραλαβή τους.

Το πρόβλημα, ωστόσο, καθίσταται σοβαρότερο, όταν σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται αναμειγμένοι φορείς όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Κύπρο. Πρόσφατο παράδειγμα, που επιβεβαιώνει την πραγματικότητα αυτή, αποτελεί η διαβίβαση αβάσιμων στοιχείων από την UNHCR στην Υπηρεσία Ασύλου της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ύπαρξη δήθεν νεκρών παιδιών σε πλοιάριο ανοικτά της Κύπρου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.