Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σαρώνουν» τα Ισραηλινά droneς καμικάζι που θέλει η Ελλάδα – Με βεληνεκές 1.000 χλμ. οι Τουρκία δεν θα έχει καμία τύχη

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας τη νύχτα της 13ης Σεπτεμβρίου, χρησιμοποιήθηκε ισραηλινό μη επανδρωμένο αε...





Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας τη νύχτα της 13ης Σεπτεμβρίου, χρησιμοποιήθηκε ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος IAI Harop για να καταστραφεί το ρωσικό S-300 των Αρμενίων.

Το IAI Harop είναι ένα αναγνωριστικό επιθετικό drone, το οποίο αναπτύχθηκε από την ισραηλινή εταιρεία IAI πριν από περίπου 20 χρόνια.

Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν το χρησιμοποίησαν ως drone καμικάζι, με χρόνο πτήσης 6 ώρες.
Ελληνοτουρκικά: Έρωτας με τα ισραηλινά drone καμικάζι με βεληνεκές 1.000 χλμ.

Τα Harop φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι οι Έλληνες επικεφαλής.

Το Ισραηλ προχωρησε στην ναυτική έκδοση του πασιγνωστου πλεον HAROP.

Τα Harop είναι ιδανικά για επιχειρήσεις κορεσμού αεράμυνας ειδικά και για πλοία γιατί έχουν και μεγάλο βεληνεκές, περί των 1.000 χιλιομέτρων.

Mήπως πρέπει να δούμε σοβαρά την απόκτηση των Harop από την Ελλάδα, ώστε να αντιμετωπίσουν τους τουρκικούς S-400, αν χρειαστεί;

Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone κανονιοφόρο για ηλεκτρονικό πόλεμο κατά των Belharra

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι έφτιαξαν drone πλοίο (σ.σ. με δυνατότητες κανονιοφόρου) που διεξάγει ηλεκτρονικό πόλεμο στην θάλασσα.

Ο πρόεδρος της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας (SSB) καθηγητής Δρ. Ισμαήλ Ντεμίρ, ανέφερε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το MARLIN «έγινε το πρώτο μη επανδρωμένο όχημα επιφανείας με δυνατότητα ηλεκτρονικού πολέμου στον κόσμο».

Η μη επανδρωμένη πλατφόρμα επιφανείας ονομάζεται MARLIN και προσκλήθηκε σε άσκηση του ΝΑΤΟ, υπογράμμισε το τουρκικό star.com.tr. geostratigika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.