Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Αμερικάνοι «λόκαραν» τις τουρκικές τράπεζες! ΗΠΑ και ΕΕ προειδοποιούν ξανά την τουρκία για τις κυρώσεις στη Ρωσία...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση εντείνουν την πίεση στην Τουρκία για την επιβολή των ρωσικών κυρώσεων, ανέφεραν την Πέμπτη οι F...





Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση εντείνουν την πίεση στην Τουρκία για την επιβολή των ρωσικών κυρώσεων, ανέφεραν την Πέμπτη οι Financial Times. 



Οι Ηνωμένες Πολιτείες εστιάζουν στις τουρκικές τράπεζες που έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα πληρωμών Mir της Ρωσίας, ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη δύο δυτικούς αξιωματούχους που εμπλέκονται στα σχέδια, καθώς οι Βρυξέλλες προετοιμάζουν μια αντιπροσωπεία για να εκφράσει τις ανησυχίες της απευθείας στους Τούρκους αξιωματούχους. 

Η Άγκυρα έχει διατηρήσει σχέσεις τόσο με τη Μόσχα όσο και με το Κίεβο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, προσφέροντας τον εαυτό της ως μεσολαβητή. Ενώ συνέχισε να συναλλάσσεται με τη Ρωσία, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξε επίσης υποστήριξη για την ουκρανική κυριαρχία. 

Τον Ιούλιο, η Τουρκία βοήθησε στη σύναψη συμφωνίας εισαγωγών για την απελευθέρωση ουκρανικών αποστολών σιτηρών που είχαν κολλήσει στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.