Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στον Έβρο εκτάκτως ο Αρχηγός ΓΓΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος για το σχέδιο «Ακρίτας»

  Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γνωστές, η παρουσία του κ.Φλώρου την ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο νομό,...

 



Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γνωστές, η παρουσία του κ.Φλώρου την ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο νομό, προφανώς αφορά και το ειδικό σχέδιο “Ακρίτας” που ήδη εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση των αυξημένων λαθρομεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα. 



Το συγκεκριμένο σχέδιο περιέχει μία σειρά εναλλακτικά σενάρια με τα οποία η Ελληνική Αστυνομία σε πλήρη συντονισμό με τον Ελληνικό Στρατό, ανταποκρίνεται σε οποιασδήποτε μορφής πίεση λαθρομεταναστών υπάρχει στα σύνορά μας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προφανώς θα συνοδεύεται όπως προβλέπεται υπηρεσιακά, από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Στρατηγό Ιωάννη Τσιόπλο και τους Διοικητές της ΧΙΙ Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο και ΧVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Ιωάννη Χατζηγεωργίου και θα επισκεφθεί για επιθεώρηση Επιτηριτικά Φυλάκια και στρατιωτικές μονάδες του Έβρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.