Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπήκαν σε συναγερμό οι ελληνικές Aρχές για το «καραβάνι της φωτιάς».. Επιμένει το κάλεσμα για συγκέντρωση στην Αδριανούπολη!

  Όλο και πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα για συγκρότηση καραβανιού μεταναστών από την Τουρκία προς την Ευρώπη. Μάλιστα, ήδη «ραντεβού» κ...

 



Όλο και πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα για συγκρότηση καραβανιού μεταναστών από την Τουρκία προς την Ευρώπη. Μάλιστα, ήδη «ραντεβού» κλείνονται στην Αδριανούπολη.

Οι διοργανωτές φαίνεται ότι επιμένουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN. Από το βράδυ της Κυριακής στη σελίδα τους, εκεί που δηλώνουν την πρόθεσή τους για να διοργανώσουν το καραβάνι, ανήρτησαν αφίσα στην οποία ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι από σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, μπορούν να συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη.

Προς το παρόν, οι ελληνικές Αρχές λένε ότι δεν υπάρχουν άτομα συγκεντρωμένα στην Αδριανούπολη. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι οι διοργανωτές επιμένουν, αρχίζουν και δίνουν ημερομηνίες και δημοσιεύουν ακόμα και βίντεο για το πώς θα είναι τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν και πώς είναι η πλατεία που μπορούν να συγκεντρωθούν στην Αδριανούπολη, δείχνουν ότι κάποιοι θέλουν σίγουρα να συντηρήσουν κάποια απειλή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Έτσι, οι ελληνικές Αρχές έχουν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού στα σύνορα και έχουν περισσότερες περιπολίες και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο τι συμβαίνει και αν θα συγκεντρωθούν τα άτομα αυτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.