Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Χειροπέδες σε άντρα για παραμέληση των τριών παιδιών του - Τριγύριζαν διψασμένα και νηστικά

   Μία υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κι ευρύτερη κοινωνία αποκαλύφθηκε στον Αμπελώνα του δήμου Τυρνάβου της Λάρισας. Συγκλονισμένη είν...

  



Μία υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κι ευρύτερη κοινωνία αποκαλύφθηκε στον Αμπελώνα του δήμου Τυρνάβου της Λάρισας.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Αμπελώνα του δήμου Τυρνάβου στην Λάρισα έπειτα από μια υπόθεση παραμέλησης τριών παιδιών.

Συγκεκριμένα τρία παιδάκια, ηλικίας 2, 6 και 12 ετών, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, διψασμένα και νηστικά γύριζαν από σπίτι σε σπίτι στη γειτονιά τους για να βρουν λίγο νερό και φαγητό αφού, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ζουν σε ένα σπίτι, στο οποίο δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ασφαλούς και υγιούς διαβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η αντίδραση της κοινωνίας ήταν άμεση, αφού ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και τα παιδιά, με ενέργειες της Πρόνοιας, μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο πατριό των δύο παιδιών και πατέρα του ενός, με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι η μητέρα των τριών παιδιών θεωρείται αγνώστου διαμονής προς το παρόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παιδάκια, είχαν εγκαταλειφθεί το πρωί της Τετάρτης από τον πατριό και άρχισαν να γυρίζουν στη γειτονιά, ενώ ο 44χρονος επέστρεψε από τη δουλειά του, όπως ισχυρίστηκε, το μεσημέρι και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν.

Μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο νοσοκομείο, αναμένεται να αποφασίσουν οι εισαγγελικές Αρχές για την πορεία των παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.