Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα σε αυτοκινητοπομπή με αμάχους, δεκάδες νεκροί

Λουτρό αίματος στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας, την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναγνώρισε ως ανεξάρτητο κράτος και μέσα στην ημέρα, με φιέστα στη...



Λουτρό αίματος στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας, την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναγνώρισε ως ανεξάρτητο κράτος και μέσα στην ημέρα, με φιέστα στη Μόσχα, η Ρωσία θα προσαρτήσει. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30.09.2022), ρωσικός πύραυλος χτύπησε αυτοκινητοπομπή που μετέφερε πολίτες με αποτέλεσμα δεκάδες να σκοτωθούν. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!



Οι πρώτες πληροφορίες για την επίθεση στη Ζαπορίζια από πύραυλο των δυνάμεων της Ρωσίας αναφέρουν ότι υπάρχουν 23 νεκροί και 28 τραυματίες, όλοι τους άμαχοι, είπε ο κυβερνήτης της πόλης, στη νότια Ουκρανία.

«Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, όλοι τους άμαχοι, οι διασώστες βρίσκονται εκεί», έγραψε στο Telegram ο Ολεξάντρ Σταρούκ.

Οι πρώτες εικόνες στα social media αποκαλύπτουν το χάος από την επίθεση. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Η πολύνεκρη επίθεση στη Ζαπορίζια έγινε λίγες ώρες πριν η περιοχή, μια από τις τέσσερις όπου διενεργήθηκαν “δημοψηφίσματα, προσαρτηθεί στη Ρωσία. Ήδη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει, με διάταγμά του, ανακηρύξει τη Ζαπορίζια και τη Χερσώνα ως ανεξάρτητα (!) κράτη!

Εκτός από τις δυο αυτές περιοχές, σε μια φιέστα που θα γίνει το απόγευμα στη Μόσχα, η κυβέρνηση της Ρωσίας θα προσαρτήσει (όπως είχε κάνει και το 2014 με την Κριμαία) το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ, τις δυο περιοχές που συνθέτουν το Ντονμπάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.