Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Τρομερή ζημιά από τις δηλώσεις Ερντογάν κατά της Ελλάδας – Σε ΣΟΚ οι Τούρκοι στρατηγοί

Χαλάστρα… κάνει στους Τούρκους στρατηγούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις δηλώσεις του, αφού οι Τούρκοι χρειάζονται αεροπλάνα και ο Τούρκος ...





Χαλάστρα… κάνει στους Τούρκους στρατηγούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις δηλώσεις του, αφού οι Τούρκοι χρειάζονται αεροπλάνα και ο Τούρκος πρόεδρος ψήφους.

«Βλέπετε ότι με αυτά που λέει ο Ερντογάν επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας, γιατί δεν πρέπει να πάρει F-16 Viper η Τουρκία».

Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο γερουσιαστής Φρανκ Παλόν από τις ΗΠΑ, που αντιτίθεται στην αγορά 40 νέων F-16 Viper από την Άγκυρα.

«Απειλεί επίσης (σ.σ. ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) με στρατιωτική δράση κατά της Ελλάδας, ενός άλλου συμμάχου του ΝΑΤΟ. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είμαι κάθετα αντίθετος στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έχει καταστήσει σαφές ότι θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα για επιθετικές αποσταθεροποιητικές ενέργειες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Φρανκ Παλόν, σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του Reuters.

O Toύρκος πρόεδρος έχει ξεφύγει σε επιθετική ρητορική τον τελευταίο καιρό, απειλώντας την Ελλάδα για επιθετικές ενέργειες (σ.σ. «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ») και έλλειμμα πλέον υπομονής της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα, σαν… βόμβα έσκασε στα τουρκικά αυτιά η ενεργοποίηση του σχεδίου του East Med, o oποίος αγωγός φυσικού αερίου θα είναι έτοιμος το 2025.

Τα σχέδια για τον East Med είχαν εγκαταλειφθεί λόγω του φθηνού φυσικού αερίου από την Ρωσία, όμως τώρα, που δεν υπάρχει φθηνό φυσικό αέριο λόγω του ρωσοουκρανικού πολέμου, κάθε εναλλακτική έχει μπει στο τραπέζι.

Πηγή: geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.