Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καθηγητής Φίλης: Αυτό που θα συμβεί με τους Τούρκους θα το θυμούνται μέχρι και τα τρισέγγονά τους

Ο κ. Γιώργος Φίλης, διδάκτωρ Γεωπολιτικής και καθηγητής Γεωστρατηγικής, σχολιάζει τις νέες προκλητικές δηλώσεις του τούρκου προέδρου (07-09...




Ο κ. Γιώργος Φίλης, διδάκτωρ Γεωπολιτικής και καθηγητής Γεωστρατηγικής, σχολιάζει τις νέες προκλητικές δηλώσεις του τούρκου προέδρου (07-09-2022)

Όπως είπε ο κ. Φίλης, αυτό το οποίο θα συμβεί με τους Τούρκους θα το θυμούνται μέχρι και τα τρισέγγονά τους. Είμαστε σε τροχιά σύγκρουσης με την Τουρκία, είμαστε στην τελική φάση υβριδικού πολέμου κατά της πατρίδας μας και η Τουρκία έχει εκπαιδεύσει το πολιτικό της προσωπικό και την κοινή της γνώμη ότι η Ελλάδα έχει καταλάβει κατοικημένα νησιά τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα.



Ο κ. Φίλης είπε χαριτολογώντας ότι όπως εξελίσσονται τα ενεργειακά στην Κύπρο, οι Τούρκοι λυπούνται που εισβάλανε στη λάθος πλευρά του νησιού, έπρεπε να εισβάλουν στο Νότο.

Ο κ. Φίλης αναφέρθηκε στις δύο στρατιωτικές συμφωνίες της χώρας μας με Αμερική και Γαλλία τονίζοντας ότι μετά και τις δηλώσεις της Υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, θα πρέπει να το σκεφτούν διπλά και τριπλά οι Τούρκοι.

Ο κ. Φίλης κατέληξε λέγοντας ότι η υπερεξάπλωση είναι ο πρώτος λόγος που καταρρέουν διάφορα κράτη κατά τη διάρκεια της ιστορικής τους πορείας και η Τουρκία είναι σε αυτή τη φάση αυτή τη στιγμή και μεταφέρει και εξαγάγει την αστάθεια της σε όλη την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.