Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλείστε το μαγαζί των μπολσεβίκων... «Φασιστική» ταινία η «Ελένη» του Γκατζογιάννη για την κομμουνιστοκρατούμενη ΕΡΤ!

  Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη μητέρα 5 παιδιών, δολοφονήθηκε από μπολσεβίκους εκτελεστές, επειδή ήθελε να σώσει τα παιδιά τ...

 



Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη μητέρα 5 παιδιών, δολοφονήθηκε από μπολσεβίκους εκτελεστές, επειδή ήθελε να σώσει τα παιδιά της από το κομμουνιστικό παιδομάζωμα. 

Ο γιός της, Ελληνοαμερικανός Νίκος Γκατζογιάννης, έγραψε το βιβλίο «Ελένη» που έγινε ταινία του Χόλυγουντ, αλλά επί 35 χρόνια ουδέποτε προβλήθηκε από κάποιο Κανάλι εδώ στην Ελλάδα!



 Τρία χρόνια αυτοδύναμη κυβέρνηση είναι η ΝΔ και η πάντοτε κομμουνιστική ΕΡΤ δεν έπαιξε ούτε μια φορά την εν λόγω ταινία, επειδή θεωρείται «φασιστική» από τους μπολσεβίκους: Κι αυτό γιατί παρουσιάζει τα αληθινά γεγονότα του μεγαλύτερου από τα εγκλήματα των κομμουνιστών, του Παιδομαζώματος!

Από το 1974 μέχρι σήμερα, στην ΕΡΤ έχουν προβληθεί χίλια διαφορετικά προγράμματα με πολιτικό περιεχόμενο. Όλα χωρίς εξαίρεση είχαν ως μοναδικό σκοπό την εκθείαση της εγκληματικής Αριστεράς. Την οποία παρουσίαζαν ως θύμα, ενώ το Αστικό Κράτος παρουσιαζόταν ως φασιστικό και εγκληματικό! 

Ο «Μπελογιάννης», το «Καραβάν Σαράι», τα «Παιδιά της Χελιδόνας» και τόσα άλλα έργα με φιλοκομμουνιστικό περιεχόμενο προβλήθηκαν από την ΕΡΤ εκατό φορές τα τελευταία 40 χρόνια. Η «Ελένη» του Γκατζογιάννη ούτε μία. Αυτό θα πεί ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.