Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρώσοι ψάχνουν τρόπο για να… σπάσουν το χέρι τους και να αποφύγουν την επιστράτευση – Χαμός στο διαδίκτυο!

Πανικός επικρατεί στην Ρωσία μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος κήρυξε μερική επιστράτευση, προειδοποιώντας την Δύση ...





Πανικός επικρατεί στην Ρωσία μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος κήρυξε μερική επιστράτευση, προειδοποιώντας την Δύση ότι αν συνεχίσει αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πυρηνικό εκβιασμό», η Μόσχα θα απαντήσει με την ισχύ ολόκληρου του οπλοστασίου της.

Πρόκειται για την πρώτη επιστράτευση στην Ρωσία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήδη οι πτήσεις άνευ επιστροφής από τη Ρωσία ξεπουλούν με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς οι Ρώσοι φοβούνται ότι δεν θα επιτραπεί σε άνδρες που είναι σε μάχιμη ηλικία να φύγουν από τη χώρα.

Όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο για να εγκαταλείψουν την Ρωσία ψάχνουν άλλους τρόπους για να αποφύγουν την επιστράτευση. Τις τελευταίες ώρες καταγράφεται στο Google τεράστια αύξηση στην αναζήτηση της ερώτησης «Πώς να σπάσω το χέρι μου;».





Οι περισσότερες αναζητήσεις καταγράφονται στην Μόσχα και την περιφέρεια της, το Κρασνοντάρ και την Αγία Πετρούπολη.



Οι Ρώσοι ψάχνουν όλους τους πιθανούς τρόπους για να αποφύγουν την επιστράτευση που αφορά 300.000 εφέδρους, αλλά και πώς να εγκαταλείψουν την χώρα. Οι όροι «Πώς να αποφύγετε τη στρατιωτική θητεία;» και «Πώς να φύγω από τη Ρωσία».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.