Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την γλώσσα που έβγαλαν θα τους την κόψουμε... «Η Τουρκία δεν αστειεύεται και δεν μπλοφάρει», λέει ο Κουρτουλμούς

Τη σκυτάλη από τη σειρά των απειλητικών δηλώσεων για την Ελλάδα από πολιτικούς στην Τουρκία με πρώτο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε την Πέμ...





Τη σκυτάλη από τη σειρά των απειλητικών δηλώσεων για την Ελλάδα από πολιτικούς στην Τουρκία με πρώτο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (ΑΚΡ), Νουμάν Κουρτουλμούς.

Μιλώντας στο κανάλι Aksu TV ο Κουρτουλμούς προειδοποίησε την Ελλάδα ότι η Τουρκία «δεν αστειεύεται και δεν μπλοφάρει» με όσα λέει. «Η Τουρκία είναι μια χώρα που θα προστατεύσει τα δικαιώματά της και το δίκαιό της. Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση, λογική και συνέση στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο νο2 του κόμματος Ερντογάν.

Ερωτηθείς για την πηγή της έντασης με την Ελλάδα ο Κουρτουλμούς υποστήριξε ότι όλα οφείλονται σε αυτούς που προσπαθούν να κρατήσουν απασχολημένη την Τουρκία μέσω της χώρας.

«Σε αυτό το πλαίσιο το λέμε ξεκάθαρα: Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμπλακεί σε αυτά τα παιχνίδια. Τουρκία και Ελλάδα είναι δύο χώρες που μπορούν να συζητούν μεταξύ τους και να προσπαθούν να βρουν λύσεις αν και έχουν αρκετά ζητήματα όταν κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ακολουθήσει έξυπνη πολιτική. Πρόσφατα ο Μητσοτάκης είπε ότι "δεν θέλουμε πόλεμο και ένταση". Το βρίσκω αξιοσημείωτο. Ως Τουρκία ποτέ δεν είμαστε υπέρ του πολέμου» πρόσθεσε ο Κουρτουλμούς.

«Δεν έχουν το δικαίωμα να αυξάνουν την ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες χτυπώντας την πλάτη της Ελλάδας. Η Ελλάδα θα πρέπει να το προσέξει αυτό» συνέχισε σε αυτή τη λογική ο αντιπρόεδρος του ΑΚΡ επιμένοντας στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας περί λοκαρίσματος από την Ελλάδα τουρκικών μαχητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.