Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο πιστολέρο που πυροβόλησε δυο Κούρδους στην πλατεία Βάθη... Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό!

   Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη του πιστολέρο που τραυμάτισε δύο ανθρώπους στην ...

  



Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη του πιστολέρο που τραυμάτισε δύο ανθρώπους στην πλατεία Βάθη και προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας έχουν μία φωτογραφία του δράστη στα χέρια τους, καθώς κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να τρέχει φεύγοντας από το σημείο.

Φορά μαύρη φόρμα, τσάντα πλάτης και λευκή μπλούζα. Στο χέρι του κρατά και το 9αρι όπλο με το οποίο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές.

Σε ερασιτεχνικά βίντεο έχει καταγραφεί ο ένας από τους τραυματίες να είναι πεσμένος στο πεζοδρόμιο έχοντας δεχτεί πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

Ακριβώς από πάνω του βρίσκεται ένας ακόμη άνδρας που κρατά μια μπλούζα στην πλάτη προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία από τα τραύματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν παράλληλα να ταυτοποιήσουν τους δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρες κουρδικής καταγωγής και αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι εάν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και ποια είναι τα πραγματικά τους στοιχεία.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας βρίσκονται καθημερινά μάρτυρες διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ πολύ συχνά σημειώνονται επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.