Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μύκονος: Αλβανοί κακοποιοί «χτύπησαν» δεκάδες βίλες και ξενοδοχεία στο νησί - Δείτε βίντεο

Δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί που είχαν απαγόρευση εισόδου και παραμονής στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη ζώνη Σενγκεν, συνελήφθησαν από ειδι...





Δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί που είχαν απαγόρευση εισόδου και παραμονής στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη ζώνη Σενγκεν, συνελήφθησαν από ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, γιατί «χτύπησαν» δεκάδες βίλες και ξενοδοχεία του νησιού αποκομίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Μετρητά, κοσμήματα, πανακριβα ρολόγια ανάμεσα τους και Patek Philippe, ρούχα επώνυμων οίκων υψηλής ραπτικής ακόμα και διαβατήρια έκαναν «φτερά», ενω μονο η λεία απο τα χτυπηματα που διαπιστώθηκαν και αναφέρονται στη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, αγγίζουν τo μισό εκατομμύριο ευρώ.

Τα χτυπήματα

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία «η εγκληματική ομάδα, από τις αρχές Ιουνίου 2022 διέπραττε κακουργήματα και ειδικότερα, διακεκριμένες κλοπές σε κατοικίες και τουριστικά καταλύματα στην Μύκονο, η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 120.000 €».

Δράστες όπως προέκυψε των λεηλασιών, είναι οι δύο Αλβανοί ηλικίας 43 ετών και 32 ετών. Από την προανάκριση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας, την αξιοποίηση βίντεολήπτικού υλικού και την κατόπτευση περιοχών όπου πραγματοποιούνται οι κλοπές σε μονοκατοικίες και πολυτελή τουριστικά καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή της Μυκόνου διαπιστώνεται οτι οι «ποντικοι» χτυπουσαν «με τη μέθοδο της διάρρηξης παραθύρου και μπαλκονόπορτας, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι) και από ανασφάλιστες θύρες κατά περίπτωση με σκοπό την αφαίρεση χρημάτων τιμαλφών και ένδυσης από τους ενοίκους, οι οποίοι απουσίαζαν».

Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.