Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί αλλοδαπών – «Έτρεχε αιμόφυρτος σε καφενείο να κρυφτεί, θα τον καθαρίζανε»

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα στο GRTimes σχετικά με το νέο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/9), στη ...





Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα στο GRTimes σχετικά με το νέο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/9), στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Θαμώνας του καφενείου επί της οδού Καραμανλή στο οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, έτρεξε να κρυφτεί το θύμα μετά το επεισόδιο, ανέφερε στο GRTimes ότι είδε τον τραυματία να τρέχει αιμόφυρτος προς το καφενείο προκειμένου να κρυφτεί.

«Θα τον καθαρίζανε. Τον είδα να τρέχει, μπήκε στο καφενείο να πλυθεί γιατί είχε παντού αίματα. Δεν άκουσα πυροβολισμούς, μάλλον γιατί το περιστατικό έγινε πιο κάτω» είπε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις αλλοδαποί τσακώνονταν επί της οδού Λαγκαδά 116 έξω από γυμναστήριο, με τον έναν να βγάζει ξαφνικά πιστόλι και να τραυματίζει έναν Γεωργιανό, με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ο δράστης κατάφερε να τραυματίσει το άτομο, το οποίο μαζί με έναν ακόμη εξ’ αυτών που τσακώνονταν, τράπηκε σε φυγή.

Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την οδό Καραμανλή για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αφού νωρίτερα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες δικυκλιστής του ΕΚΑΒ.

Το θύμα έχει σοβαρό τραύμα στο πόδι (σ.σ. πιθανόν από τη σφαίρα), ενώ έχει χτύπημα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ αίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Κλιμάκιο της αστυνομίας μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (20/9) συνομιλούσε με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού επί της Λαγκαδά και συνέλεγε προσεκτικά τα στοιχεία προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Στο σημείο του επεισοδίου η Αστυνομία έχει εντοπίσει έναν κάλυκα από πυροβόλο όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.