Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για πρώτη φορά... από την κατεχόμενη Σαμψούντα, ο Ερντογάν μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην TEKNOFEST στη Σαμψούντα, αφού δεν ξέχασε να απειλήσει την Ελλάδα για κατάληψη των ελληνικών νησ...





Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην TEKNOFEST στη Σαμψούντα, αφού δεν ξέχασε να απειλήσει την Ελλάδα για κατάληψη των ελληνικών νησιών, «μία νύχτα ξαφνικά», στη συνέχεια προκάλεσε βουβαμάρα και σκέψεις.

«Ω Έλληνα, κοιτάξτε την ιστορία, γύρνα πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα, μην ξεχνάτε τη Σμύρνη. Η κατάληψη των νησιών δεν μας δεσμεύει, θα κάνουμε ότι χρειάζεται όταν έρθει η ώρα. Όταν λέμε, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας

Ο Τούρκος πρόεδρος στη συνέχεια προκάλεσε αμηχανία και προβληματισμό σε όσους τον άκουγαν, αφού σημείωσε πως η Τουρκία «δεν έχει καμία πιθανότητα να είναι αδύναμη γύρω από μια τέτοια κρατική παράδοση σε μια τέτοια γεωγραφία. Πρέπει να είμαστε ισχυροί πολιτικά, οικονομικά, τεχνολογικά, διπλωματικά, στρατιωτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. Διαφορετικά, θα μας κάνουν χειρότερους από τη Συρία, την Ουκρανία, τη Βοσνία».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει λόγο ξεκάθαρα για εμφύλιο πολεμο (Συρία) και διαμελισμό της χώρας του (Ουκρανία) ή την δημιουργία κράτους με «συστατικές εθνότητες» με περιορισμένη κεντρικη εξουσία (Βοσνία).

Τι φοβάται ο Τούρκος πρόεδρος και αναφέρεται στα συνεγκεκριμένα σενάρια;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.