Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρουσιάστρια στην Ρωσία δήλωσε ότι «ο Πούτιν έπρεπε να χτυπήσει με πυρηνικά» στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Μια άκρως προκλητική δήλωση έκανε παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας, καθώς – όπως είπε – ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπρεπε να χτυπήσ...



Μια άκρως προκλητική δήλωση έκανε παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας, καθώς – όπως είπε – ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπρεπε να χτυπήσει με πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Και αυτό γιατί στην τελετή βρίσκονταν πολλοί ηγέτης της Δύσης.



Πρόκειται για την Olga Skabeyeva, η οποία – σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ – είναι παντρεμένη με πολιτικό και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Η παρουσιάστρια έκανε αυτή δήλωση το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μιλούσε με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η χώρα της να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της.

«Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία. Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;», φαίνεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.