Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Συμμάχησαν» Τούρκοι και Ρώσοι στη βόρεια Συρία κατά Σύρων ανταρτών;

  «Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τουρκικός στρατός παρέδωσε πληροφορίες στη ρωσική Πολεμική Αεροπορία σχετικά με μια βάση της συ...

 



«Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τουρκικός στρατός παρέδωσε πληροφορίες στη ρωσική Πολεμική Αεροπορία σχετικά με μια βάση της συριακής ομάδας ανταρτών που συμμάχησε με το τουρκικό κράτος και η Ρωσία βομβάρδισε τη βάση», γράφει η Rojava News.

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε μια βάση drone Σύρων ανταρτών που είχαν προηγουμένως επιτεθεί στη ρωσική αεροπορική βάση στο Χμέιμιμ, ανέφεραν το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Rusvesna.

Το ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο τουρκικός στρατός καθόρισε την τοποθεσία του «Συμβουλίου Απελευθέρωσης της Συρίας» (SLF) νότια του Ιντλίμπ για τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία.

Σύμφωνα με το Rusvesna, στην επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 άτομα και καταστράφηκε το κέντρο των drone, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για το χρονοδιάγραμμα της επίθεσης.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι οι πληροφορίες παραδώθηκαν στον ρωσικό στρατό από τον τουρκικό στρατό στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής συμφωνίας στη Συρία.

Μετά τη συνάντηση του Ρώσου Προέδρου με τον Τούρκο Πρόεδρο, γίνεται λόγος για προσέγγιση του τουρκικού κράτους με το συριακό καθεστώς.

Σε απάντηση, το τουρκικό κράτος επιβεβαίωσε την υποστήριξή του σε αυτές τις ομάδες και είπε ότι δεν θα τις παρατήσει στην τύχη.

rojnews.news
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.