Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καβάλα: Η συμπεριφορά του αδελφού του δράστη κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα. Ο 25χρονος που συνελήφθη σήμερα από τους αστυνο...





Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα. Ο 25χρονος που συνελήφθη σήμερα από τους αστυνομικούς έχει ομολογήσει την πράξη του.

Δράστης και θύμα εργάζονταν στο εργοστάσιο μαρμάρου, ωστόσο, ο 25χρονος απολύθηκε πριν από τέσσερις μήνες από την επιχείρηση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ένα από τα στοιχεία που προσέλκυσε εξαρχής το ενδιαφέρον των αστυνομικών που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η περίεργη και ύποπτη συμπεριφορά του αδελφού του 25χρονου που επίσης εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο.

Ο αδελφός έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχος και από την ημέρα της δολοφονίας του 52χρονου ρωτούσε διαρκώς και με αγωνία να μάθει τι γνωρίζει η αστυνομία για την υπόθεση και εάν έχουν φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου. Οι αστυνομικοί ψάχνοντας εάν υπήρχαν προσωπικές διαφορές του με το θύμα, έφτασαν στα ίχνη του 25χρονου αδελφού του, που τελικά ομολόγησε το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι το δίκαννο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ανήκει στον αδελφό του δράστη.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε και η μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη. Με αυτήν έχει ποζάρει και στα social media.

Τι ισχυρίζεται ο 25χρονος

Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr, ο 25χρονος χρησιμοποίησε προκλητικούς ισχυρισμούς στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή του να εκτελέσει το θύμα. Όπως είπε, όταν δούλευε στο εργοστάσιο, ο 52χρονος τον μείωνε διαρκώς μπροστά σε όλους τους υπαλλήλους και του μιλούσε απαξιωτικά.

Υποστήριξε, επίσης, ότι ο 52χρονος του ανέθετε “χαμαλοδουλειές” και “αγγαρείες” που δεν είχαν καμία σχέση με το εργοστάσιο. Μία φορά, ισχυρίστηκε ο 25χρονος δράστης για να δικαιολογηθεί, το θύμα του είχε ζητήσει να πάει στο χωράφι του και να μαζέψει τα καλαμπόκια ώστε στη συνέχεια ο 52χρονος να ταΐσει τα αγριογούρουνά του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης υποστήριξε ότι ο 52χρονος τελικά τον απέλυσε, με αποτέλεσμα από τότε ο ίδιος να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν το θύμα. Ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι και τον εκτέλεσε, πυροβολώντας τον με ένα δίκαννο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.