Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

🎺🎺🎺 ΞΕΚΟΛΛΑ! Η Ελλάδα πάνω απ' ΟΛΑ! Βρισκόμαστε ξεκάθαρα σε προπολεμική περίοδο... Μην πεις ότι δεν σε είχαμε προειδοποιήσει...!!!

   Είμαστε μισό βήμα από την σύγκρουση με την τουρκία... κι εσύ συνέχισε να ασχολείσαι με εκλογές, τις δημοσκοπήσεις, τη νομή της εξουσίας κ...

  



Είμαστε μισό βήμα από την σύγκρουση με την τουρκία... κι εσύ συνέχισε να ασχολείσαι με εκλογές, τις δημοσκοπήσεις, τη νομή της εξουσίας κι άλλα παρεμφερή.

Να σου θυμίσω μόνο πως τα παιχνίδια εξουσίας ήταν αυτά που οδήγησαν σε όλες τις προηγούμενες Εθνικές καταστροφές, από το 22 εως και το 74 και πως και η εσωτερική πολεμική σύγκρουσή εν καιρώ πολέμου από παιχνίδι εξουσίας ξεκίνησε.

Συνέχισε να ακούς και να ακολουθείς τους 20 - 30 ματαιόδοξους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν βουλευτές κι ας αυτοαποκαλούνται εθνικιστές γιαττί δεν είναι, αφού ο ελληνικός εθνικισμός γαλουχήθηκε σε πεδία απελευθερωτικών μαχών και όχι σε κοινοβουλευτικά έδρανα.

Τον εαυτό τους θέλουν να σώσουν και όχι την Ελλάδα. Μην επιτρέπεις να σε χρησιμοποιούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνουν επί δεκαετίες οι πολιτικάντηδες.

Πάρτο αλλιώς γρήγορα γιατί θα είσαι συνυπεύθυνος αν η Πατρίδα δεν είναι έτοιμη, και οι Έλληνες χωρίς το απαραίτητο φρόνημα και ηθικό, αφού αν δεν του το δώσεις εσύ, ποιός περιμένεις να το δώσει; Οι απάτριδες; Οι προσκυνημένοι; Οι αδιάφοροι ή οι προδότες;

Βρισκόμαστε ξεκάθαρα σε προπολεμική περίοδο... Και δεν σου επιτρέπει η ιστορία να γίνεσαι μοχλός που θα βάζει από πάνω της περίοδο προεκλογική! Γιατί τότε δεν γίνεσαι απλά ένα με το σύστημα που υποτίθεται ότι δεν γουστάρεις. Αλλά χειρότερος από αυτό...

Μην πεις ότι δεν σε είχαμε προειδοποιήσει...

Σ. Χατζηπαρασκευάς
Εφημερίδα «Στόχος»
www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.