Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύβοια: Πώς έγινε η τραγωδία με το βρέφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία—Συγκλονίζουν οι γονείς του

Νέα στοιχεία για το πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος ενός έτους, που πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Εύβοια. Το περιστατικό συνέβη λίγο πρι...





Νέα στοιχεία για το πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος ενός έτους, που πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Εύβοια. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί στο ορεινό χωριό Αργυρό Δυστίων, όταν το μωράκι έβαλε τα δάχτυλά του σε εντομοαπωθητικό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πρίζα.

Οι γονείς του παιδιού, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, συγκλονίζουν με την περιγραφή των όσων συνέβησαν. Δίχως ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ο νεαρός πατέρας μιλά στο Live News για το στερνοπούλι του που χάθηκε ξαφνικά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. “Ήταν στο στάδιο που σηκωνόταν. Από μπουσούλημα πήγαινε στο σήκωμα. Έβαλε τα δάχτυλά της σε ένα αντικουνουπικό χώρου, πετάχτηκε πίσω το παιδί, την τράβηξε η γυναίκα μου, με πήρε τηλέφωνο. Το φέραμε στο κέντρο υγείας, ανέπνεε, τελικά βγαίνει έξω ο γιατρός και μου λέει: ‘τέρμα. Ήταν ακαριαίο φίλε μου'”, λέει ο πατέρας.

Σε λυγμούς ξέσπασε η μητέρα του μωρού. “Ηλεκτροπληξία έπαθε, την τράβηξα αλλά δεν πρόλαβα, εκεί ήμουν … Έχουμε πάρα πολλά κουνούπια όλη ημέρα. Βρήκε ένα ανοικτό και έβαλε τρία δάκτυλα μέσα. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο τον παιδίατρο, μου είπε να ρίξω νερό, κάτι που έκανα … Με καθοδήγησε η παιδίατρος να του κάνω μαλάξεις, να του βάλω αέρα στο στόμα. Ό,τι μου είπαν έκανα, ό,τι μου είπε η γιατρός το έκανα. Μου είπαν ότι επειδή δεν φόραγε παπούτσια έπαθε γείωση. Αν φόραγε παπούτσια δεν θα το χτυπούσε το ρεύμα. Τώρα περπάτησε, τώρα, δεν μπορούσε με παπούτσια. Τον πόνο τον δικό μου να μην τον έχει άλλη μάνα”, λέει η μητέρα που βρισκόταν μπροστά όταν το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία.

Η γιαγιά των παιδιών λύγισε. “Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στην πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στην πρίζα”, είπε αρχικά.

Το μωρό έπαιζε με τα δύο αδέλφια του όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του. Το παιδί ήταν “με τη μαμά. Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του”, είπε η γιαγιά.

Οι δύο νεαροί γονείς πληροφορήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου ότι το μικρότερο παιδί τους άφησε την τελευταία του πνοή έτσι αναπάντεχα. Ο γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε: “Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία”.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.