Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε η επιστράτευση στη Ρωσία, άνδρες αποχαιρετούν κλαίγοντας τις οικογένειές τους -Δείτε βίντεο

   Η επιστράτευση ξεκίνησε χθες όπως ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και σε βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσ...

  



Η επιστράτευση ξεκίνησε χθες όπως ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και σε βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ρώσοι νεοσύλλεκτοι αποχαιρετούν τις οικογένειές τους.



Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε χθες μερική επιστράτευση και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει «όλα τα διαθέσιμα μέσα» για να αποτρέψει μελλοντικές επιθέσεις, στέλνοντας τουλάχιστον 300.000 εφέδρους στη μάχη σε μια δραματική κλιμάκωση της εισβολής του στην Ουκρανία.

Πλάνα που κυκλοφορούν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ομάδες τρομοκρατημένων ανδρών να αγκαλιάζουν τις συντρόφους και τα παιδιά τους που κλαίνε πριν επιβιβαστούν σε λεωφορεία που τους μεταφέρουν στον πόλεμο.

Ο ανταποκριτής της Guardian, Πιότρ Σάουερ, δημοσίευσε βίντεο από το δίκτυο Taygainfo, που δείχνει οικογένειες να αποχαιρετούν τους δικούς τους ανθρώπους που έλαβαν φύλλα πορείας για τον πόλεμο στην πόλη Γιακούτσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.