Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτό που δεν λένε... Μουσουλμάνος αυτός που έκαψε την σύζυγο του στην Κομοτηνή... Κατέληξε χθες η άτυχη γυναίκα...

Με την κατάληξη της μουσουλμάνας, θύμα ενδοοικογενειακής βίας απο το σύζυγό της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά το ...




Με την κατάληξη της μουσουλμάνας, θύμα ενδοοικογενειακής βίας απο το σύζυγό της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά το κατηγορητήριο μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία

Η 55χρονη, θύμα ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον σύζυγό της, ο οποίος κρατείται και έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, δέχθηκε επίθεση (08/09) μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Κομοτηνή.

Ήταν ο σύζυγος της 55χρονης ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικονοσηλευτικού προσωπικού η μουσουλμάνα, κατέληξε στη Μονάδα Εγκαυμάτων στα καθολικά εγκαύματα πιυ είχε υποστεί.

Ο 63χρονος σύζυγος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο μετά την εξέλιξη το κατηγορητήριο μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία.

Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς οτι προέβη στην πράξη καθώς η σύζυγός του, του ζήτησε να χωρίσουν ενώ φέρεται μα ισχυρίστηκε οτι διατηρούσε παράλληλη σχέση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.