Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι φαντάζονται Αμερικάνικα «Arleigh Burke» στην Αλεξανδρούπολη και F-35 στη Σούδα που θα τους επιτεθούν!

Στο πρωτοσέλιδο της η καθεστωτική εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει τα εξής : ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Ετοιμασίες για πλοία Αν πραγματοποιηθεί αυτό ...



Στο πρωτοσέλιδο της η καθεστωτική εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει τα εξής :

ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ετοιμασίες για πλοία

Αν πραγματοποιηθεί αυτό το σχέδιο, στη βάση της Αλεξανδρούπολης θα μπορούν να προσεγγίσουν διαφόρων τύπων μεγάλα πολεμικά πλοία.

Οι ΗΠΑ που εδώ και κάποιο διάστημα χρησιμοποιούν το λιμάνι Αλεξανδρούπολη της Ελλάδας για λόγους μεταφορών, μεγέθυναν το στόχο. Οι ΗΠΑ που σχεδιάζουν να μετατρέψουν την Αλεξανδρούπολη σε μία ναυτική βάση, διευρύνουν το λιμάνι ώστε να μπορούν να προσεγγίσουν μεγάλα πολεμικά πλοία.

Για αυτό το λόγο επιδιώκουν τον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού να τον κερδίσουν αμερικάνικες εταιρείες. Αργότερα , πλοία του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τάξης “Arleigh Burke” που είναι γνωστά ως “ατσαλένια γροθιά,” και μεγάλα πλοία θα προσεγγίζουν το λιμάνι. Επίσης κατασκευάζονται εγκαταστάσεις για τους Αμερικανούς στρατιώτες.

ΤΑ F-35 ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ

Στα πλαίσια της συμφωνίας που συνήφθη πέρσι ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, παραχωρήθηκε το στρατόπεδο Γιαννούλη το οποίο βρίσκεται στα 40 μόνο χιλιόμετρα από την Τουρκία και στο οποίο έχει τη βάση του το 156ο Τάγμα Μηχανοκίνητου Πυροβολικού. Επίσης θα διευρυνθεί και η βάση στη Σούδα ώστε να μπορεί να φιλοξενεί αεροσκάφη F-35 και μεγάλα ΜΕΑ.”. https://tourkikanea.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.