Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

   Στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα στρέφονται οι έρευνες των Αρχών. ...

  



Στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα στρέφονται οι έρευνες των Αρχών.

Προσωπικές διαφορές φαίνεται να είναι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 52χρονου έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Καβάλα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, που λειτούργησαν ως κίνητρο για την δολοφονική επίθεση στην Καβάλα.



Οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, συγκεντρώνει μαρτυρίες, καθώς στο εργοστάσιο φαίνεται ό,τι υπήρχαν εργάτες. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από τους εργάτες μέσα στο μαρμαράδικο αλλά δεν έδωσαν σημασία. Παράλληλα οι αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδεχομένως είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, το ένα εκ των οποίων πέρασε στην Ιατρική. Μάλιστα, ο γιος της οικογένειας φέρεται πως επέλεξε να σπουδάσει Ιατρική για να βοηθήσει τη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τώρα έμεινε ορφανός από πατέρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή “η βολή ήταν ευθεία στην καρδιά. Έχει κλείσει όλο τον αριστερό πνεύμονα και την καρδιά κι άλλα όργανα γιατί τα σφαιρίδια έχουν διασπορά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.