Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις» – Τι λέει η 28χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας

Θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλε ότι έπεσε μια νεαρή γυναίκα. Ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο...





Θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλε ότι έπεσε μια νεαρή γυναίκα.

Ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα μέχρι που κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια.

To θύμα μίλησε στο Star περιγράφοντας τα όσα βίωσε… «Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δεν με άκουσε», είπε.

Η 28χρονη γυναικά μιλά για τον άνδρα που όπως καταγγέλλει τη βίασε μέσα στο διαμέρισμα του στην Πατησίων: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρα8ούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μην φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα δεν μπορώ να πω τα πάντα… Συγνώμη…».

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Κυριακής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 36χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από την Γουινέα και μία 42χρονη αλλοδαπή με καταγωγή από την Βουλγαρία, για παράνομη κατακράτηση και βιασμό μια 28χρονης.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος και η 42χρονη κατηγορούνται πως χθες τα ξημερώματα, προσκάλεσαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια την 28χρονη από την Αλγερία, την οποία βίασε ο 36χρονος. Στη συνέχεια, όταν το θύμα προσπάθησε να φύγει από το διαμέρισμα, εμποδίστηκε από τους δύο κατηγορούμενους .

Τελικά, η 28χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει στο Κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης. ‘Αμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.