Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο χάρτη της «μεγάλης τουρκίας» του 2025 εμφανίζουν οι τούρκοι με Θράκη. Μακεδονία, Νησιά Αιγαίου, Κύπρο, υπό κατοχή!

    Οι Τούρκοι θεωρούν ότι ελληνικά νησιά και Δυτική Θράκη θα ξαναγίνουν δικά τους-Πρόκειται για την τουρκική μεγάλη Ιδέα Κάτι πολύ επικίνδ...

   



Οι Τούρκοι θεωρούν ότι ελληνικά νησιά και Δυτική Θράκη θα ξαναγίνουν δικά τους-Πρόκειται για την τουρκική μεγάλη Ιδέα

Κάτι πολύ επικίνδυνο έχει καταλάβει το μυαλό πολλών στην γειτονική χώρα, σχετικά με την μεγέθυνση του σημερινού τουρκικού κράτους, η οποία θα είναι σαφώς αποτέλεσμα ανελέητων πολεμικών συγκρούσεων, ειδικά με την Ελλάδα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Engin Avcı σε άρθρο σε μεγάλη τουρκική ιστοσελίδα παρουσίασε τα πραγματικά σχέδια της Τουρκίας, τα οποία όσο εξωφρενικά και παράλογα και αν φαίνονται, ισχύουν, αφού αποτελούν επίσημο δόγμα της χώρας αυτής.

“Η Agenda 2025 παρουσίασε τον χάρτη της Τουρκίας! Όσοι το είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους”, αναφέρει ο Τούρκος ερευνητής, Δημοσιογράφος και συγγραφέας Engin Avcı.

Ο ίδιος προσδιορίζει την δημιουργία αυτού του χάρτη το 2025, μετά προφανώς, από πόλεμο ή πολέμους με την Ελλάδα και άλλες χώρες της περιοχής.

Ο Engin Avcı μοιράστηκε τον χάρτη της Τουρκίας του 2025 με το κοινό στο κανάλι του στο Youtube.

Στον χάρτη που δημοσιοποίησε ο Engin Avcı, περιοχές όπως η βόρεια Συρία, το εσωτερικό του Ιράκ, η Θεσσαλονίκη και τα Δωδεκάνησα θα βρίσκονται επίσημα υπό τον έλεγχο της Τουρκίας.

Ο Engin Avcı, ο οποίος έκανε δηλώσεις για το θέμα, είπε: "Ο χάρτης της Τουρκίας του 2025 θα είναι κάπως έτσι. Μερικοί χάρτες διαρρέουν και στις αναφορές του αμερικανικού ινστιτούτου RAND. Αυτός είναι ο χάρτης που έχει διαρρεύσει από το τουρκικό βαθύ κράτος εδώ και 20 χρόνια. Αυτός ο χάρτης θα φέρει αντιμέτωπους Ρωσία και Ευρώπη.

Ρωσία, Κίνα και Τουρκία θα αποτελούν μια κοινή συμμαχία...και στο τέλος όλων αυτών των εξελίξεων θα έχουμε “ένωση” Τουρκίας και Ρωσίας. Αυτά είναι τα καλά νέα τα οποία ξεκίνησαν από την Κύπρος το 1990.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που οδηγεί σε αυτόν τον χάρτη”, κατέληξε ο ίδιος.

Τώρα σε όλα αυτά μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να δηλώσει ότι πρόκειται για απλά εθνικιστικά αποκυήματα της φαντασίας κάποιων μελών του τουρκικού καθεστώτος, το οποίο καταρρέει, αλλά τόσο καιρό δεν λέει να πέσει, μιας και φαίνεται να είναι εφτάψυχο.

Η Άγκυρα, εδώ και μερικά χρόνια έχει εισβάλει σε Ιράκ, Συρία, Κύπρο, ενώ στην Λιβύη κάνει ουσιαστικά κουμάντο ως επικυρίαρχη δύναμη.

Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι ο χάρτης της Τουρκίας το 2025, αλλά μέχρι τώρα, τουρκικά στρατεύματα ελέγχουν μεγάλες περιοχές άλλων χωρών ειδικά στην Μέση Ανατολή, και δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν από εκεί, παρά μόνο δια της ισχύς των όπλων, πράγμα απίθανο προς το παρόν παρά την απόφαση του αραβικού συνδέσμου που κάλεσε την Τουρκία να αποχωρήσει από αυτά τα εδάφη.

Εδώ και δύο χρόνια η τουρκική πολεμική μηχανή προετοιμάζεται κατά της Ελλάδος, με παράλληλη άσκηση μιας άνευ προηγουμένου προπαγάνδας σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι λοιπόν σαφές ότι οι Τούρκοι έχουν τέτοια σχέδια και κατά της χώρας μας;

Η αλήθεια είναι ότι είναι ξεκάθαρα πλέον, κάτι πολύ επικίνδυνο βρίσκεται στο μυαλό της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ελίτ, το οποίο αποτελεί σαφέστατα ένα είδους "ντέρτι" των Τούρκων από την μαύρη για αυτούς περίοδο 1912-13-1918, όταν έχασαν άπαξ δια παντός αυτά ειδικά τα εδάφη της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.