Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Σπαραγμός στην κηδεία της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου...

   Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμ...

  



Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η σορός της ατυχής κοπέλας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, να συνοδεύσουν την δόκιμο στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικές "φιγούρες" οι γονείς της οι οποίοι έφτασαν αγκαλιά και ξέσπασαν σε κλάματα μπαίνοντας στην εκκλησία, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά και άδικα την 19χρονη κόρη τους.

Το φέρετρο της 19χρονης είναι σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, ενώ μοιράστηκαν μπομπονιέρες. Αυτήν την ώρα τελείται η κηδεία από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, όπως αναφέρει το larissanet.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές εικόνες.

Κηδεία 19χρονης στη Λάρισα. Φωτ. larissanet.grΟδύνη στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας. Φωτ. larissanet.grΚηδεία 19χρονης ναυτικής δοκίμου. Φωτ.larissanet.gr
Με στρατιωτικές τιμές το τελευταίο “αντίο” στην 19χρονη. Φωτ. larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.