Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλιούπολη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 19χρονη που την κακοποιούσε και την εξέδιδε ένας αστυνομικός

  Aπειλές για τη ζωή της καταγγέλλει ότι δέχεται η 19χρονη που είχε καταγγείλει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ένας αστυνομικός στην Ηλιούπ...

 



Aπειλές για τη ζωή της καταγγέλλει ότι δέχεται η 19χρονη που είχε καταγγείλει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ένας αστυνομικός στην Ηλιούπολη.

Το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη αφού ο αστυνομικός τη «διαφήμιζε» μέσω γνωστής ιστοσελίδας ερωτικών συντρόφων και την εξέδιδε σε ξενοδοχεία.

«Συνήθως πήγαινα σε τρία–τέσσερα ραντεβού, σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ ήταν λίγες οι μέρες που δεν είχα κανένα ραντεβού.

»Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ… αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί.

»Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η 19χρονη.

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τη συνήγορό της, η 19χρονη δέχεται απειλές.

«Είτε βρίσκουν τη μητέρα της είτε παίρνουν την ίδια και την απειλούν, της στέλνουν μηνύματα, όλοι της λένε ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο δικαστήριο, το παιδί δε βγαίνει από το σπίτι γιατί φοβάται» δηλώνει στο STAR η δικηγόρος της νεαρής.
Δεν έχει ακόμα οριστεί η δίκη του αστυνομικού

Έχουν περάσει 14 μήνες από την ημέρα που ο «νταής» αστυνομικός περνούσε την πόρτα της Ευελπίδων και στη συνέχεια, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα έπαιρνε τον δρόμο για την φυλακή. Και όμως, η δίκη του ακόμη δεν έχει οριστεί.

«Να τηρηθεί ο νόμος, να γίνει δίκη εντός 18μηνου και να αποφευχθεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι και το παιδί να βρεθεί σε κίνδυνο ζωής, το παιδί να βρεθεί σε κανένα χαντάκι» αναφέρει η δικηγόρος της 19χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.