Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαχαναγορά Ρέντη: Έμπορος κατήγγειλε ότι του άρπαξαν 130.000 ευρώ

Θύμα ληστείας καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 50χρονος έμπορος στη Λαχαναγορά του Ρέντη, από τρεις άγνωστους δράστες που εκμεταλλεύτηκαν ένα μηχ...





Θύμα ληστείας καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 50χρονος έμπορος στη Λαχαναγορά του Ρέντη, από τρεις άγνωστους δράστες που εκμεταλλεύτηκαν ένα μηχανολογικό πρόβλημα που παρουσίασε το ΙΧ αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9), με τους δράστες να προσεγγίζουν με δικό τους όχημα τον 50χρονο έμπορο και να του αρπάζουν δύο τσάντες που είχε με άγνωστο χρηματικό ποσό (σ.σ. πληροφορίες κάνουν λόγο για 130.000 ευρώ).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., ξεκινώντας έρευνα για τον εντοπισμό των τριών ληστών (σ.σ. δεν φαίνεται να ασκήθηκε σωματική βία). Επίσης εξετάζεται μήπως οι δράστες είχαν προκαλέσει νωρίτερα τη μηχανική βλάβη. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και χωρίς να έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.