Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

HABER GLOBAL : «Η Ελλάδα δεν τερματίζει τις παρενοχλήσεις κατά των τουρκικών μαχητικών»

Στο φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι HABER GLOBAL ακούμε την παρουσιάστρια να λέει τα εξής :“Η Ελλάδα δεν τερματίζει τις παρενοχλήσεις πο...





Στο φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι HABER GLOBAL ακούμε την παρουσιάστρια να λέει τα εξής :“Η Ελλάδα δεν τερματίζει τις παρενοχλήσεις που κάνει κατά των τουρκικών μαχητικών που ασκούν τις πτητικές τους αποστολές σε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Παρά τη δήλωση “Μην ξεχνάτε τι έγινε πριν από 100 χρόνια” του υπουργού Αμύνης Χουλουσί Ακαρ, το αντιαεροπορικό σύστημα S-300 πού ανήκει στην Ελλάδα, “κλείδωσε” τα αεροσκάφη μας.

F-16 των αεροπορικών δυνάμεων στις 23 Αυγούστου βρισκόταν σε αποστολή στο διεθνή εναέριο χώρο στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο

Τα τουρκικά μαχητικά παρενοχλήθηκαν από το ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικό σύστημα S-300 της Ελλάδας, που είναι εγκατεστημένο στην Κρήτη.

Το ραντάρ στοχοποίησης, παρακολούθησης και κατευθυνόμενου πυραύλου του S-300 κλείδωσε” από το έδαφος τα αεροσκάφη που “βρισκόταν σε αποστολή στα δυτικά της Ρόδου και σε ύψος 100.000 ποδιών.

Η παρενόχληση συνεχίστηκε για κάποιο διάστημα ενώ αυτό το περιστατικό αποκάλυψε ότι η Ελλάδα χρησιμοποιεί ενεργά τις συγκεκριμένες συστοιχίες”

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε. Αλλά αφού δεν έχει ψωμί να ταΐσει τους πολίτες του ο Ερντογάν, τους ταΐζει μίσος για την Ελλάδα…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.