Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μοναδική εμπειρία... Πατήστε FULL SCREEN και απολαύστε πτήση με θέα 360 μοιρών μέσα από ένα F16

Ως γνωστόν η πτήση με μαχητικό αεροσκάφος και ειδικά με F-16 αποτελεί μια πρωτόγνωρη και συνάμα συναρπαστική εμπειρία που εγγυάται δυνατές σ...



Ως γνωστόν η πτήση με μαχητικό αεροσκάφος και ειδικά με F-16 αποτελεί μια πρωτόγνωρη και συνάμα συναρπαστική εμπειρία που εγγυάται δυνατές συγκινήσεις – συνήθως σε υψηλές τιμές G’s!





Η εμπειρία μπορεί πολύ δύσκολα να μεταφερθεί μόνο με την εικόνα αλλά οι κάμερες 360 μοιρών φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ περισσότερο στην οπτική μεταφορά αυτής της εμπειρίας.

Ο λόγος για το σχετικό βίντεο που ακολουθεί το οποίο παρουσιάζει την πτήση μέσα από το πιλοτήριο ενός F-16B MLU της πορτογαλικής Αεροπορίας Força Aérea Portuguesa (FAP).

Σημειώνεται ότι η χώρα αυτή αποτελεί έναν από τους χρήστες που επέλεξαν την λύση απόκτησης μεταχειρισμένων μαχητικών που βρίσκονταν σε κατάσταση μακράς απόθεσης στην βάση Davis Mothan στην Αριζόνα. Η Πορτογαλία απέκτησε σε δυο διαδοχικές παρτίδες (1994/1999) συνολικά 30 μαχητικά F-16A/B, τα οποία και αναβάθμισε στο πλαίσιο του προγράμματος MLU.

Απολάυστε το με πλήρη εικόνα οθόνης!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.