Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πίσω από κάθε «τζιχάντ» η τουρκία... Ο Ερντογάν καταδικάζει το Ισραήλ για τις επιθέσεις στη Γάζα!

Για τις εκατοντάδες τυφλές ρουκέτες σε πόλεις του Ισραήλ από την «Ισλαμική Τζιχάντ» τσιμουδιά ο Ταγίπ... Σε ομιλία του ενώπιων των ξένων...




Για τις εκατοντάδες τυφλές ρουκέτες σε πόλεις του Ισραήλ από την «Ισλαμική Τζιχάντ» τσιμουδιά ο Ταγίπ...


Σε ομιλία του ενώπιων των ξένων πρεσβευτών στην Άγκυρα, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε πως «δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για την δολοφονία παιδιών, βρεφών. Η Τουρκία είναι στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και των αδερφών της στη Γάζα», καταδικάζοντας ευθέως το Ισραήλ για τις πρόσφατες επιθέσεις του εκεί. Θέση που είναι δεδομένο πως θα ταράξει τις εύθραυστες τουρκοισραηλινές σχέσεις, τις οποίες και τα δύο μέρη κάνουν προσπάθεια να ανασυγκροτήσουν.

Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε το Ισραήλ να μην αλλάξει το καθεστώς του τεμένους Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ (από τα ιερότερα του Ισλάμ) χαρακτηρίζοντας το ως «κόκκινη γραμμή για την Τουρκία».

Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως θα γίνει -σε μη οριζόμενη ακόμη χρονικά στιγμή- η νέα επιχείρηση στη Συρία, σε βάθος 30 χιλιομέτρων για τη δημιουργία «ασφαλούς ζώνης» και ουσιαστικά εκκαθάρισης των Κούρδων από εκεί. Μάλιστα τόνισε πως η ζώνη αυτή θα είναι μόνιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.