Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Καρατομήθηκε» ο Διοικητής του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας – «Πλήρωσε» τις εκρήξεις στην Κριμαία

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εκρήξεις στην αεροπορική βάση Σάκι στην Κριμαία, παύθηκε των καθηκόντων του ο Ναύαρχος Ιγκό...





Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εκρήξεις στην αεροπορική βάση Σάκι στην Κριμαία, παύθηκε των καθηκόντων του ο Ναύαρχος Ιγκόρ Οσίποφ, Διοικητής του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Την πληροφορία μεταδίδει ο Ουκρανός δημοσιογράφος και βετεράνος Βίκτωρ Κοβαλένκο, που επικαλείται ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κατά τον Κοβαλένκο, ο Ναύαρχος Οσίποφ είχε δεχθεί επίπληξη μετά την βύθιση της ναυαρχίδας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, του Moskva – σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες που όμως δεν είχαν επιβεβαιωθεί ο Οσίποφ τότε είχε συλληφθεί – αλλά μετά τις εκρήξεις στην Κριμαία απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Αντικαταστάτης του Οσίποφ φέρεται να είναι ο αντιναύαρχος Βίκτορ Σοκόλοφ, 59 ετών. Έχει διατελέσει Διοικητής της Ναυτικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης.

Την πληροφορία για την απομάκρυνση του Οσίποφ θεωρούν ως δεδομένη κι άλλοι έγκυροι όσον αφορά στις πληροφορίες τους για τον πόλεμο στην Ουκρανία χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συνδέοντάς την επίσης με το «μυστηριώδες περιστατικό» στην Κριμαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.