Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιματηρό επεισόδιο και σκηνή τρόμου στην Ιστιαία – Αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/8) σε κεντρικό σημείο της Ιστιαίας στην Εύβοια. Σύμφωνα...



Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/8) σε κεντρικό σημείο της Ιστιαίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, λίγο μετά τις 15.00, δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, πιάστηκαν στα χέρια σε κεντρικό δρόμο της Ιστιαίας λόγω διαφορών μεταξύ τους. 

Έντρομοι οι περαστικοί ήρθαν αντιμέτωποι με σκηνές σοκ μέρα μεσημέρι βλέποντας τα δύο άτομα να χτυπάνε με γροθιές ο ένας τον άλλο μέσα στα αίματα.

Στο σημείο μετά από αρκετή ώρα βρέθηκε περιπολικό του ΑΤ Ιστιαίας και προσήγαγε τα δύο άτομα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απασχολήσει αρκετές δορές τις αρχές και οδηγήθηκαν στο Τμήμα.

Επικίνδυνη περιοχή εδώ και αρκετό καιρό η Ιστιαία

Πληροφορίες του eviathema.gr αναφέρουν ότι πριν από λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σχολείου σε κατάστημα της περιοχής το οποίο έγινε βραδινές ώρες, ένας άνδρας εμφανίστηκε εντός και φαίνεται ότι απείλησε μαθητές με όπλο. 

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η τοπική αστυνομική αρχή επιλήφθηκε του θέματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.