Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τους εξορκισμούς των ψευτοχριστιανών στην Αριστοτέλους

   Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τους εξορκισμούς που έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους....

  



Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τους εξορκισμούς που έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι συγκεκριμένη τελετή διοργανώθηκε από την «Εκκλησία των Εθνών», στο κέντρο της πόλης.

Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, Κυριακή Κλιάμπα ανέθεσε την έρευνα στην Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για να διακριβωθεί εάν τελέστηκε διατάραξη κοινής ησυχίας, αλλά και το εάν υπήρξε παράβαση του ειδικού νόμου περί προσυλυτισμού.

Στο πρώτο στάδιο θα κληθεί να καταθέσει ο αρμόδιος του δήμου Θεσσαλονίκης που έδωσε άδεια για την εκδήλωση, θα προσκομιστούν τα καταστατικά της συγκεκριμένης εκκλησίας, η άδεια για συνάθροιση κ.α.

Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτα και ενημερώθηκε η Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, πραγματοποιήθηκαν τελετές με εξορκισμούς σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Αριστοτέλους.

Πιο συγκεκριμένα, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, δύο Κυριακές, μια τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο, στήθηκαν η υπαίθρια «εκκλησία» με καρέκλες και μια μεγάλη οθόνη στην οποία παρουσιάζονταν βίντεο από άλλες τελετές. Αρκετά άτομα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του GRTimes, συμμετείχαν στο τελετουργικό.

Η εκδήλωση και τα όσα διαδραματίζονταν κατά τους εξορκισμούς παρουσιάζονταν στη μεγάλη οθόνη που είχε τοποθετηθεί. «Get out, get out» ακουγόταν να φωνάζει ένας εκ των διοργανωτών, μπροστά από μια γυναίκα, κατά τη διάρκεια της τελετής.

Δείτε το video:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.