Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ρωσία σχεδιάζει να αγοράσει κινεζικό γιουάν και τουρκική λίρα για το ταμείο περιουσίας της

Η Ρωσία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό δυτικές κυρώσεις μετά την έναρξη της επίθεσης της χώρας στην Ουκρανία. Σήμερα, από την έναρξή της πριν...





Η Ρωσία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό δυτικές κυρώσεις μετά την έναρξη της επίθεσης της χώρας στην Ουκρανία.

Σήμερα, από την έναρξή της πριν από περισσότερους από 5 μήνες, οι μάχες συνεχίζονται στο έδαφος και ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί.

Για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους, οι Δυτικοί επέβαλαν βαριές κυρώσεις στη χώρα.

Μεταξύ των κυρώσεων είναι ένα περιοριστικό μέτρο που εμποδίζει τη Ρωσία να αγοράζει δολάρια και ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ρωσία σχεδιάζει να αγοράσει άλλα νομίσματα όπως το κινεζικό γουάν, την τουρκική λίρα ή ακόμα και η ινδική ρουπία.

Κάτω από τις δυτικές κυρώσεις για αρκετούς μήνες λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στην Ουκρανία, η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει πολλά νομίσματα στο ταμείο περιουσίας της.

Την πληροφορία ανακοίνωσε το αμερικανικό μέσο Bloomberg που κάνει λόγο για αναφορά της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Χθες, Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, η κεντρική τράπεζα αποκάλυψε την προσθήκη νομισμάτων σε μια έκθεση για τις πολιτικές προοπτικές για τα επόμενα τρία χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που η κεντρική τράπεζα αναφέρει αυτό το ενδεχόμενο.

Πρέπει να τονίσουμε ότι από τότε που ξεκίνησε η επίθεση στην Ουκρανία, η Ρωσία δεν έχει πλέον το δικαίωμα να αγοράζει δολάρια ή ευρώ . Αυτό είναι μέρος των μέτρων που επιβλήθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία, σημειώνει το γαλλικό δημοσίευμα.

La Nouvelle Tribune
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.